2008/02/24

Bulatan Lumba Kuda


Ni la bulatan lumba kuda yg saya selalu mobile bila balik drpd saltmine. Mungkin ramai tak qsl. Bulatan paling senang berdekatan astro. Dari pada bukit jalil tu tak berapa jauh. So kawasan ni paling cantik tx bila nak qso. Rakan terima 5 dan 9 walaupun low whiskey. Ada cerita jugak disini. XYL saya pernah incident jugak dkt sini di langgar bus kilang. So bila lalu kat sini teringat macam2. Saya mobile jalan ni bila balik drpd saltmine saja. Tapi bila datang kerja tak lalu jalan ini. Heeheee itu cerita sedikit sebanyak tentang bulatan kuda ni. Lagi satu jgn alau pada hari jumaat ptg dan malam jugak hari ahad ptg dan malam kerana rakan2 yg main kuda keluar lepas habih main kuda, so jalan jem gila. Sekian.....

24/2/2008 eyeball dengan 9W2GTR

9W2RIE eyaball dengan 9W2GTR (Faizal) dan harmonic beliau di Puncak Alam

2008/02/14

Eyeball rakan amateur PARTS di Pameran radio amateur KG. Gajah

9W2MCB-Pak Ishak pakai cermin mata hitam








Pak Idris 9W2IBH introduce pada rakan baru mengenai radio amateur









Bena info mengenai PARTS








9W2RIE - Kiri 9M2NNL- Pak Nasir, Kanan- 9W2SLJ- Pak Loh
Belakang- Kiri 9W2AME- Tak ingat nama?Klau callsign salah mintak d infokan. Di tengah 9W2IBH- Pak Idris dan Kanan- Lupa callsign dan handle. Maaf la byk2.

2008/02/13

Eyeball dengan 9W2SBD dan 9W2ZLA de UTP

9W2SBD DAN 9W2RIE

9W2RIE DAN 9W2ZLA

2008/02/07

News


04FEB08 – Event Notification: Morse Code Workshop 4 February 2008

SKMM’s Sabah Regional Office together with the Kinabalu Amateur Radio Transmitting Society (KARTS) will be co-organising a workshop on Morse code (CW) in SM St John, Tuaran on the 17 February 2008 (Sunday), 8.30 am - 5.00 pm. The seminar aims to create general awareness on Morse code and general amateur radio usage. It is also serves as a preparatory workshop for prospective CW Test candidates sitting for the upcoming 2008 CW examinations conducted by SKMM. Interested parties are invited to take part in the seminar. Participants will be charged a minimal RM20 registration fee and is participation is open to the general public. To register for the CW Workshop,
please contact:
1) En Roger Merdika Ombulun (9W6RMO) Tel: 013 851 4883; or
2) En Thompson Teo (9M6TMT) E-mail: thompson@tciesabah.com.my.

Morse code trainer