2010/01/10

2010

Salam,
Sekarang aku melangkah satu tapak lagi selepas selesai satu tapak. hehehe. Tapak sebelum ni adalah lulus cw. Sekarang tahun 2010 ada azam lain. Semalam 9 Jan 2010 aku register untuk futher study dalam bidang IT di Open Universiti. Alhamdulilah tercapai jugak azam aku di tahun 2010 ini. So mula-mula rasa macam tak percaya, takut, sejuk, seram dan macam-macam lagi. Ye la bukan apa, boleh ka aku buat study ni. So aku tekad buat dulu baru tahu. Tak buat tahu plak. So rakan-rakan semua kemungkinan aktiviti luar akan di kurangkan. Itu sajalah sebab terasa macam zaman study dulu balik. Aku stufy ni secara part-time, mungkin sabtu dan ahad kelas dia. Sekarang masa pun dah tak banyak lagi. Aku kena tumpu pada azam aku ini.

Lagi satu sekarang ni aku ada rezeki skit nak beli equipment HF. Aku tengah negotiate dengan seseorang untuk membeli equipment ini. So apa yang aku boleh buat di sampaing study..study..study boleh main radio. Itu sajalah nak lebih-lebih tak boleh la. Insyaallah bulan depan semua equpment untuk akan ada. Cuma satu saja yang dok penin. Aku duduk di rumah apartment 15 tingkat dan aku di tingkat 2. So nak kena pikiaq apa antenna yang sesuai. So benda-benda macam dok kacau di kepala aku ni. Tapi tak pa kita ada ramai kawan yang handal-handal dan experience jenoh. Mungkin depa ni boleh bagi idea yang baguih. Insyaallah ada kelapangan masa aku nak pi jumpa depa ni.

Jadi sekarang ini aku punya azam dah jelas dan terang. Aku akan habiskan study aku ini jugak walauapa pun terjadi. Di samping tu aku akan jengok jugak la hobi radio aku ini. Tapi eyeball belum tentu lagi. Itu semua bergantung pada keadaan masa dan kelapangan tanpa ada halangan. So kepada rakan-rakan aku selitkan skit doa anda untuk aku jadikan semangat untuk terus mencapai azam aku ini. Jika aku tidak bereyeball bukan aku sengaja. Jika aku tak join mana-mana program bukan aku sengaja. Jika audio tak keluar di frequency mana-mana bukan aku sengaja. Jawapan dia dah jelas dan terang. Harap anda semua mengetahui. Insyaallah.

4 comments:

Zek@9m2pro said...

Tahniah further study. Sudah sampai masanya bang. Alhamdulillah berjaya juga membeli set HF. Apapun kekalkan semangat sebagai penjana kepada semua rakan-rakan lain. tk

9M2RIE said...

tku pro zek, alhamdulilah atu dah ada dengan psu. HF set belom smpi. nak berubah pada aku kena buat sesuatu yang baru.

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

蚵仔麵線Jeff said...

,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

Morse code trainer