2009/09/04

الحمدالله

Malam tadi aku sempat juga belajar dengan rakan dari bera pahang. Banyak ilmu yang aku dapat. Ikhlas cakap terima kasih byk2 rakan di bera pahang. Kita paham dengan rakan2 semua agak sibuk dengan hal masing2 tapi beliau sempat jugak mengajar saya dan rakan2 untuk menerima ayat2 yang dihantar.
Saya bukan nak membangga diri tapi ilmu perlu dicari walau mcmana pun. Ilmu tak datang bergolek-golek. Tapi satu saja yang di risaukan dan mohon di jauhkan sifat riak, takbur dan sifat menunjuk-nunjuk. Saya sekadar mencari ilmu dan mempraktisnya.
Apa2 pun terima kasih rakan ku di bera yang meluangkan masa beliau mengajar aku. Syukur alhamdulilah. Thankyou mazru.
Pada rakan2 yang insyallah aku akan hubungi mencari ilmu sebelum tiba hari pejuangan nanti. Zessss.....

2 comments:

mazru(9m2mzr) said...

Banyak mase lagi bro nak praktiss...

pelan pelan kayuh insyallah sampai.

betul ke x dapat duduk exam??

xpe taun depan ade lagi
..

9W2RIE said...

bukan tak dpt duduk. kemungkinan saja. sbb saya ada outside training. tu pun kalau jadi.

Morse code trainer