2009/09/01

Kemungkinan

Aku rasa mungkin tak dapat ambik exam ni. Ada ura-ura kena travel oversea training. Macam2 benda yang dok pusing2 atas kepala aku yang nak botak ni. Nak elak tak bulih tapi tu semua perancangan. Klau betui apa yang aku cakap ni, makna dia terbang la RM50.
Tapi tu ah apakan daya kerja sebagai kuli kena ikut saja. Nak bangkang kerja ni periuk nasi aku la. Tak pa aku layan saja. Lama tu kalau jadi pegi 1 minggu tu. Lokasi tu dekat jer kalau dalam peta.....hahahaha
Apa-apa pun tunggu saja la lepas raya aidilfitri result dia. Tension jugak kepala hotak aku ni.

3 comments:

peihong said...

kerje come first bro...

sama jugak ngan teman... anto je borang. boleh pi atau tak teman pun tak leh nak cakap.

yang penting selagi tak confirm practice tetap practice...

peihong said...
This comment has been removed by the author.
9W2RIE said...

ok roger peihong. akan teman simpan no tpon mika.

btui kata kamu peihong selagi tak ada apa result teman akan usaha

Semoga mika berjaya. teman doakan anda. insyallah

Morse code trainer