2009/09/01

Macam tak cukup hari

Aduh lagi beberapa hari lagi..... 01234 baru nak masuk skit dalam kepala hotak aku. tapi ada lagi yg belum masuk 56789. Teman memang gubra, sejuk dan panas badan teman. Itu teman punya hal takde kaitan dengan orang lain. Masa tournament tennis haritu pun ni rasa dia. Kdg hampes pukul bola pun tak kena. Tapi teman usaha jgk le bykan doa dan tgk kata2 hikmat yg boleh bagi semangat pada teman. Itu belum interview lagi tak kira la interview keja ka apaka. Secara automatic badan teman jadi sejuk panas dan peluh sendiri akan keluar padahal bilik ber air-con. Harap bukan penyakit tapi mungkin gemuruh saja.

4 comments:

9W2OCC SHAM said...

sekadar ingin berkongsi info...

http://jqafsksulaiman.blogspot.com/2009/08/islam-pelopori-perjuangan-kemerdekaan.html

teman tak pandai nak buat link

9W2RIE said...

tku bang sham baguih blog tu byk info pasai sejarah. mungkin ada jawapan yg saya nak cari

Zek@9w2pro said...

memang rasa cepat je waktu tu..sama perasan macam aku....huhu...nombor satu pun belum dengar lagi sebab huruf pun belum habis...insyaAllah kita ikhtiar sama.

9W2RIE said...

salam zek,
itu yg dok rasa skrg ni. x pa zek pelan2. aku pun takut jgk ni takut jadi blank habis.

Morse code trainer