2009/11/09

RESULT RASMI CW TEST DAH KELUAR





5 comments:

Anonymous said...

sabas pada semua yang berjaya...hemmm nak tunggu apa callsign 'mat celok tu nak pakai,yang gagal tu cuba lagi kita akan teman anda semua nanti,

DE 9m2all

9W2RIE said...

yang tu x berani nak komen dah. takut salah orang. Biarlah.

Tahniah pada yang berjaya. Yang gagal cuba lagi jangan putus asa.Insyaallah boleh.

Rasanya callsign pakai yang lama la kat belakang tu kot. Sbb org dah kenai. Tapi kalau 9m2sik takdak org lagi la.

mazru said...

tahniah rie..bang ALL sape dia mamat tu..ish ish ish..

eh ada satu rakan tu dia aritu ujian terima dia lulus tp kenapa bile dapat ujian ni aku tengok failed lak??

mesti dia gagal masa menghantar..ade org tau kisah tak ? kalo betul first time la kot rakan kite failed dalam menghantar...

Anonymous said...

mazru dan rie jangan lupa tahun depan ambil cuti kita bagi sokongan moral pada rakan yang akan ambil lebih lebih ibu mazru tu

de all

9W2RIE said...

insyallah kita turun nanti bero sokongan pada rakan yang nak ambik cw exam.

Morse code trainer